Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereidingswijze

  • Solo Professional Culinair 200.0 ml
  • Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins 120.0 g
  • zwarte olijven 50.0 g
  • fetablokjes 75.0 g
  • rode uien gegaard 100.0 g
  • bladspinazie 200.0 g
  • water 400.0 ml

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    -Vermeng water met SOLO en TSG tot een homogene massa en voeg er de Dille onder.

    -Meng er de bladspinazie, rode uien, zwarte olijven en Fetakaas onder en verdeel over de quichebodems.

    -Bak af in een tot 175°C voorverwarmde oven gedurende 35min
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu