Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereiding

  • rundergehakt 1 kg
  • wortel in kleine blokjes 150 g
  • selder in kleine blokjes 200 g
  • water 500 ml
  • tomatenpuree 30 g
  • worchestersaus 30 g
  • peper en zout
  1. Bereiding

    Verhit de Phase en kleur er het rundergehakt in aan. Voeg de Primerba Tijm, de Primerba Sjalot, de wortelen en de selder bij het gehakt en laat nog 5 minuten meestoven. Breng het water aan de kook en los er de Vleesbouilllon in op. Voeg de tomatenpuree, de worcestersaus en de vleesbouillon bij het gehaktmengsel toe en kruid het af met peper en zout. Laat het geheel op een zacht vuurtje stoven onder deksel gedurende 1 uur. Kook ondertussen de aardappelen. Als de aardappelen gaar zijn, giet ze af en voeg de boter, de melk en de Chimay Rouge kaas toe. Pureer het geheel. Kruid alles af met peper en zout. Verdeel het gehaktmengsel in de stoofpannetjes en verdeel hierover de puree. Plaats de stoofpotjes in een voorverwarmde oven op 180° tot ze licht goudgeel zijn.