Ingrediënten
Hertenfilet met geroosterde savooien kool en morillesaus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Hert
Kool
Uien
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/HI-NL-FR-Knorr-1L-Bottle-Roast-Umami-8711200392148.png)
Aardappelmousseline
![](/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/knorr/aardappelproducten/puree-poeder/knorr-aardappelpuree-met-melk-1-x-5-kg/packshot.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.140.jpeg)
Morillesaus
![](/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/packshot/knorr-professional-droge-fonds-gebonden-kalfsjus-6-x-1-kg/packshot.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.140.jpeg)
Opmaak
Ingrediënt naam
Hert
-
hertfilet 800.0 g
-
peper en zout
-
geklaarde boter 30.0 ml
Kool
-
savooikool 3.0 st
-
zonnebloemolie 30.0 g
-
peper en zout
Uien
-
zoete uien 10.0 st
-
boter 30.0 g
-
peper en zout
Aardappelmousseline
-
volle melk 5.0 dl
-
roomboter 75.0 g
-
peper en zout
-
nootmuskaat
Morillesaus
-
sjalotjes, gesnipperd 15.0 g
-
boter 10.0 g
-
morilles 15.0 g
-
rode port 0.3 dl
-
madeira 0.3 dl
-
malaga wijn 1.5 dl
-
water 3.0 dl
Opmaak
-
baby kale 50.0 g
-
winterpostelein 100.0 g