Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereidingswijze


...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    -Vermeng de rijst met 6,5 L water en kippenbouillon in gastronormbak.

    -Plaats in de combi-steamer op 100% stoom, 100°C., gedurende 40min.

    -Verhit de PHASE en bak hierin de rode ui met de gemalen kruiden voor een 2tal min.

    -Voeg de Sambal, Gember en kip toe en bak verder voor ongeveer 10min.

    -Voeg de bruine suiker, yoghurt, Tomatino en 1,5 L water toe.

    -Laat een 15tal min. sudderen zonder deksel of tot de kip gaar is.

    -Breng het geheel verder op smaak met het limoensap.

    -Serveer met de rijst.

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu