Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereidingswijze

  • kippenbouten, ontbeend 1.0 kg
  • garam masala 6.0 g
  • Rasp van limoen 1.0 st
  • satéstokjes of spiezen 10.0 st

Malse kipstukjes op een stokje geserveerd met een frisse, zoete marinade. Deze saté is ideaal als tussendoortje of als hoofdgerecht.   

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Meng het vlees van de kippenbouten met de garam masala, Conimex Ketjap Manis en zeste van limoen.
    • Verdeel het vlees over de spiesjes.
    • Bak of gril tot de kipsaté gaar is.  
    TIP: Je kunt garam masala ook vervangen door kerriepoeder.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu