Indische kipspiesjes
Malse kipstukjes op een stokje geserveerd met een frisse, zoete marinade. Deze saté is ideaal als tussendoortje of als hoofdgerecht.

Ingrediënten
Indische kipspiesjes
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze

Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
kippenbouten, ontbeend 1.0 kg
-
garam masala 6.0 g
-
zestes van limoen 1.0 st
-
satéstokjes of spiezen 10.0 st
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Meng het vlees van de kippenbouten met de garam masala, Conimex Ketjap Manis en zeste van limoen.
- Verdeel het vlees over de spiesjes.
- Bak of gril tot de kipsaté gaar is.
TIP: Je kunt garam masala ook vervangen door kerriepoeder.