Indische skewer met ketjap / Mangochutney / Frisse komkommersalade

Ingrediënten
Indische skewer met ketjap / Mangochutney / Frisse komkommersalade
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Indische skewer

Mangochutney




Frisse komkommersalade



Ingrediënt naam
Indische skewer
-
kippendijenvlees, ontbeend 1.0 kg
-
garam masala 6.0 g
-
zestes van limoen 1.0 st
-
satéstokjes of spiezen 10.0 st
-
gegrilde en fijn gehakte pinda’s
-
Koriander, fijngesneden
Mangochutney
-
mango, in brunoise 400.0 g
-
rietsuiker 100.0 g
-
kurkuma 3.0 g
Frisse komkommersalade
-
Komkommer (geschild en ontpit) 700.0 g
-
rode ui, fijngesneden 140.0 g
Bereiding
-
Indische skewer
- Meng het kippenbillenvlees met de Garam masala, de Conimex Ketjap Manis en de zeste van limoen.
- Verdeel het vlees over de spiesjes.
- Bak of grill de spiesjes tot ze gaar zijn.
-
Mangochutney
- Meng alle ingrediënten en laat deze zachtjes koken tot een chutney.
-
Frisse komkommersalade
- Meng de gesneden komkommer samen met de gesneden rode ui.
- Meng de Hellmann’s Vinaigrette Citrus samen met de Conimex Sambal, de Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Vis en de Knorr Primerba Asian Pesto.
- Breng de bekomen vinaigrette aan de kook.
- Verdeel de warme vinaigrette over de groenten.
- Laat deze 1 uur marineren in de koelkast en serveer.