Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Indische skewer

  • kippendijenvlees, ontbeend 1 kg
  • garam masala 6 g
  • zestes van limoen 1 st
  • satéstokjes of spiezen 10 st
  • gegrilde en fijn gehakte pinda’s
  • Koriander, fijngesneden

Mangochutney

  • mango, in brunoise 400 g
  • rietsuiker 100 g
  • kurkuma 3 g

Frisse komkommersalade

  • Komkommer (geschild en ontpit) 700 g
  • rode ui, fijngesneden 140 g
  1. Indische skewer

    • Meng het kippenbillenvlees met de Garam masala, de Conimex Ketjap Manis en de zeste van limoen.
    • Verdeel het vlees over de spiesjes.
    • Bak of grill de spiesjes tot ze gaar zijn.
  2. Mangochutney

    • Meng alle ingrediënten en laat deze zachtjes koken tot een chutney.
  3. Frisse komkommersalade

    • Meng de gesneden komkommer samen met de gesneden rode ui.
    • Meng de Hellmann’s Vinaigrette Citrus samen met de Conimex Sambal, de Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Vis en de Knorr Primerba Asian Pesto.
    • Breng de bekomen vinaigrette aan de kook.
    • Verdeel de warme vinaigrette over de groenten.
    • Laat deze 1 uur marineren in de koelkast en serveer.