Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Indische skewer

  • kippendijenvlees, ontbeend 1.0 kg
  • garam masala 6.0 g
  • Rasp van limoen 1.0 st
  • satéstokjes of spiezen 10.0 st
  • gegrilde en fijn gehakte pinda’s
  • Koriander, fijngesneden

Mangochutney

Frisse komkommersalade


...

Bereiding

  1. Indische skewer

    • Meng het kippenbillenvlees met de Garam masala, de Conimex Ketjap Manis en de zeste van limoen.
    • Verdeel het vlees over de spiesjes.
    • Bak of grill de spiesjes tot ze gaar zijn.
  2. Mangochutney

    • Meng alle ingrediënten en laat deze zachtjes koken tot een chutney.
  3. Frisse komkommersalade

    • Meng de gesneden komkommer samen met de gesneden rode ui.
    • Meng de Hellmann’s Vinaigrette Citrus samen met de Conimex Sambal, de Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Vis en de Knorr Primerba Asian Pesto.
    • Breng de bekomen vinaigrette aan de kook.
    • Verdeel de warme vinaigrette over de groenten.
    • Laat deze 1 uur marineren in de koelkast en serveer.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu