Italiaanse kipfilet met penne

Ingrediënten
Italiaanse kipfilet met penne
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding



Ingrediënt naam
Bereiding
-
mozzarella in plakjes 20.0 st
-
Hellmann's sandwich sundried tomato 350.0 g
-
sneetjes Italiaanse ham 20.0 st
-
vetstof 100.0 ml
-
kipfilet 10.0 st
-
geraspte parmezaanse kaas
Bereiding
-
Bereiding
De kipfilet opensnijden en insmeren met de rode pesto.Beleggen met de mozzarella, zongedroogde tomaat saus, oprollen en omwikkelen met parmaham.Garen in een combi-steamer op 160° C met convectie gedurende een 35 minuten, houd warm.Kook de penne al dente, giet af en vermeng met de Phase en de basilicum.Serveer de kipfilet op een bord samen met de pasta en bestrooi met de parmesan.TIP: serveer met een tomatencompote.Tomatencompote:200 g kerstomaten (in vier gesneden)250 g Knorr Collezione Italiana Napoletana zak100 g Hellmann’s Sandwich Saus Zongedroogde Tomaat & Basilicum.