Japanse rundsreepjes Teryaki met krokante groenten en rijst

Ingrediënten
Japanse rundsreepjes Teryaki met krokante groenten en rijst
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze





Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
water 6.5 l
-
vloeibare honing 160.0 ml
-
vetstof 200.0 ml
-
Paksoi fijngesneden 2.0 kg
-
Koriander, fijngesneden 40.0 g
-
rundsreepjes 5.0 kg
-
lente-uitjes fijngesneden 200.0 g
-
sesamzaad 30.0 g
-
zestes van limoen 10.0 st
Bereiding
-
Bereidingswijze
-Vermeng de rijst met water en kippenbouillon in gastronormbak.
-Plaats in de combi-steamer op 100% stoom, 100°C., gedurende 40min
-Vermeng de Knoflook, Gember, Ketjap Manis en honing tot een homogene massa, dit is de teriyakisaus.
-Verhit de PHASE en roerbak de wortelbalkjes voor 2 min., haal uit de pan en voeg de rundsreepjes toe.
-Roerbak opnieuw voor 2 min. op een hoog vuur.
-Voeg de teriyakisaus toe, de wortelen en de paksoi, roerbak nog eens voor voor 2 min.
-Werk af met de lente-uitjes, koriander, sesamzaadjes en limoenrasp.
-Serveer met de rijst