Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereidingswijze


...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    -Vermeng de rijst met water en kippenbouillon in gastronormbak.

    -Plaats in de combi-steamer op 100% stoom, 100°C., gedurende 40min

    -Vermeng de Knoflook, Gember, Ketjap Manis en honing tot een homogene massa, dit is de teriyakisaus.

    -Verhit de PHASE en roerbak de wortelbalkjes voor 2 min., haal uit de pan en voeg de rundsreepjes toe.

    -Roerbak opnieuw voor 2 min. op een hoog vuur.

    -Voeg de teriyakisaus toe, de wortelen en de paksoi, roerbak nog eens voor voor 2 min.

    -Werk af met de lente-uitjes, koriander, sesamzaadjes en limoenrasp.

    -Serveer met de rijst

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu