Jus van Parmaham
Deze jus combineert uitstekend bij eekhoorntjesbrood, patrijs, gevogelte of asperges

Ingrediënten
Jus van Parmaham
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding
Ingrediënt naam
Bereiding
-
parures van champignons 200.0 g
-
sjalot, gepeld 222.0 g
-
boter
-
takjes tijm 2.0 st
-
chardonnay azijn 1.0 dl
-
zout
-
water 2.0 l
-
Knorr Professional Droge Fonds Gevogeltejus 40.0 g
-
parures van parmaham 400.0 g
-
zwarte peper
Bereiding
-
Bereiding
Geef de parures van champignons en fijn gesneden sjalotten kleur in wat boter.
Voeg de tijm en de parures van ham toe en blus af met azijn.
Reduceer en voeghet wateren de Knorr Professional Droge Fonds Gevogeltejus toe.
Laat twee uur zachtjes trekken.
Passeeren ontvet de jus.
Reduceerdeze op een laag vuur en schuim af.
Monteermet blokjes boter. Kruid met zout en peper en enkele druppels chardonnayazijn.
Mixtot een schuimige saus.