Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding

  • parures van champignons 200.0 g
  • sjalot, gepeld 222.0 g
  • boter
  • takjes tijm 2.0 st
  • chardonnay azijn 1.0 dl
  • zout
  • water 2.0 l
  • Knorr Professional Droge Fonds Gevogeltejus 40.0 g
  • parures van parmaham 400.0 g
  • peper

Deze jus combineert uitstekend bij eekhoorntjesbrood, patrijs, gevogelte of asperges

...

Bereiding

  1. Bereiding

    Geef de parures van champignons en fijn gesneden sjalotten kleur in wat boter.
    Voeg de tijm en de parures van ham toe en blus af met azijn.
    Reduceer en voeghet wateren de Knorr Professional Droge Fonds Gevogeltejus toe.
    Laat twee uur zachtjes trekken.
    Passeeren ontvet de jus.
    Reduceerdeze op een laag vuur en schuim af.
    Monteermet blokjes boter. Kruid met zout en peper en enkele druppels chardonnayazijn.
    Mixtot een schuimige saus.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu