Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Stoofpotje

Erwtenpuree

Emulsie


met The Vegetarian Butcher ™ NOChicken Chunks

...

Bereiding

  1. Stoofpotje

    • Stoom de The Vegetarian Butcher ™ NOChicken Chunks 15 min. aan 100°C.
    • Verhit de Phase with Natural Butter Flavour en bak er de The Vegetarian Butcher ™ NOChicken Chunks krokant in aan.
    • Voeg de witte-en groene asperges en de wortelen toe.
    • Bak 5 min. verder.
    • Blus met de Knorr Professional Intense Flavours Roast Umami.
    • Haal dadelijk van het vuur.
  2. Erwtenpuree

    • Kook de erwten tot gaar.
    • Plaats de erwten, de boter en de Flora Professional Plant 31% in een thermomix en mix tot een gladde massa.
    • Breng op smaak met de Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Groenten.
  3. Emulsie

    • Breng alle ingrediënten aan de kook en mix tot een schuimige massa.
    • Verdeel de bekomen emulsie over het stoofpotje.
    • Werk af met verse verveine.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu