Kalfsblanquette | Unilever Food Solutions
Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

Ingrediënten

+

Bereidingswijze

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Kook het kalfsvlees even op om de onreinheden te verwijderen.
    • Giet af en spoel af.
    • Verhit het water en voeg de Knorr Professional Droge Fonds Blanke Kalfsfond toe.
    • Voeg de ui, de wortel, de selderstengels, de Knorr Primerba Tijm en de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook toe.
    • Voeg het voorgekookte kalfsvlees toe en laat het geheel 90 minuten zachtjes koken.
    • Verhit ondertussen de Phase with Butter Flavour en stoof er de champignons in aan.
    • Blus met citroensap en breng op smaak met peper en zout
    • Kook de gehakballetjes in wat van de bouillon van het kalfsvlees.
    • Haal het vlees na de garing uit de bouillon.
    • Zeef de bouillon en neem hiervan 4 liter.
    • Voeg hierbij de Solo Professional Koken en Opkloppen en breng aan de kook.
    • Voeg al roerend de Knorr Fonds de Cuisine Blanke Roux toe en laat 5 minuten zachtjes koken om de binding te bekomen.
    • Voeg nu het kalfsvlees, de gehaktballetjes, de champignons (met kookvocht) en de zilveruitjes toe en breng het geheel aan de kook.
    • Breng op smaak met peper en zout.
    • Serveer met gepersilleerde kasteelaardappelen.