Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Groenten

  • jonge wortelen 200 g
  • boter 50 g
  • gele jonge wortelen 300 g
  • doperwten 263 g
  • zilveruitjes 250 g
  • wortelen 408 g
  • zout
  • peper
  • radijzen 250 g

Kalfsniertjes

  • kalfsnieren 1000 g
  • zout
  • peper

Saus

  • water 4 dl
  • boter 30 g
  1. Groenten

    Schil, was en snijd dewortelen in stukken. Kook de wortelen gaar en pureer deze glad in een blender met de helft van de boter. Breng de zalf op smaak met de geconcentreerde bouillon. Maak de groenten schoon en snijd ze in gewenste vorm. Blancheer de groenten en ze breng op smaak
  2. Kalfsniertjes

    Maak de kalfsnieren schoon en snijd ze in plakjes of stukjes of bereid ze in zijn geheel. Kruid ze met zout en peper en bak ze mooi rosé in wat Phase
  3. Saus

    Breng het water aan de kook voeg de droge saus aan toe. Laat even door koken en meng de boter eronder. Passeer de saus en giet het geheel in een siphon. Zet de siphon onder druk met een patroon en houd deze “au bain marie” warm.