Kalfsniertjes met jonge groenten en mosterdsaus
Kalfsniertjes in mosterdsaus is een erg populair gerecht. Misschien toch wel eens leuk om in een menu te verwerken met jonge groenten en peperjus.

Ingrediënten
Kalfsniertjes met jonge groenten en mosterdsaus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Groenten

Kalfsniertjes
Saus
Ingrediënt naam
Groenten
-
jonge wortelen 200.0 g
-
boter 50.0 g
-
gele jonge wortelen 300.0 g
-
doperwten 263.0 g
-
zilveruitjes 250.0 g
-
wortelen 408.0 g
-
zout
-
peper
-
vetstof
-
radijzen 250.0 g
Kalfsniertjes
-
kalfsnieren 1000.0 g
Saus
-
Knorr Béarnaise Saus 45.0 g
-
water 4.0 dl
-
boter 30.0 g
Bereiding
-
Groenten
Schil, was en snijd dewortelen in stukken. Kook de wortelen gaar en pureer deze glad in een blender met de helft van de boter. Breng de zalf op smaak met de geconcentreerde bouillon. Maak de groenten schoon en snijd ze in gewenste vorm. Blancheer de groenten en ze breng op smaak -
Kalfsniertjes
Maak de kalfsnieren schoon en snijd ze in plakjes of stukjes of bereid ze in zijn geheel. Kruid ze met zout en peper en bak ze mooi rosé in wat Phase -
Saus
Breng het water aan de kook voeg de droge saus aan toe. Laat even door koken en meng de boter eronder. Passeer de saus en giet het geheel in een siphon. Zet de siphon onder druk met een patroon en houd deze “au bain marie” warm.