Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereidingswijze

  • kalkoen in blokjes gesneden 7.5 kg
  • gerookt spek, in blokjes 1 g
  • ajuinblokjes 1 kg
  • Prei, in ringen 2 kg
  • oesterzwammen, grof gesneden 2.5 kg
  • water 4 l
  • peper
  • zout
  1. Bereidingswijze

    • Verhit 100 ml van de Phase en bak er de kalkoenblokjes in aan, zet even opzij.
    • Bak het spek krokant in een droge pan.
    • Verhit 100 ml van de Phase en fruit de ui glazig, voeg de prei en de Knoflookpuree toe en stoof even verder.
    • Verhit de rest van de Phase en voeg de oesterzwammen toe, bak ze ongeveer 5 min. aan tot ze goudbruin zijn.
    • Meng alles onder elkaar, voeg het water en de Gevogeltejus toe, breng aan de kook en laat 15 min. sudderen.
    • Voeg de Solo, Dragon en de Mosterd toe, laat nog 15 min. sudderen, werk af met de Dragonblaadjes, breng op smaak met peper en zout en bind naar wens met de Blanke Roux.
+