Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereidingswijze

  • vetstof 200.0 ml
  • kalkoenmedaillon 7.5 kg

Saus

Groenten

Rösti

  • bloemaardappelen, geraspt 6.0 kg
  • savooikool in fijne reepjes 3.0 kg
  • geraspte kaas veggie 1.5 kg
  • Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins 2.0 kg

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Verhit de Phase en bak de kalkoenmedaillons aan, gaar ze verder af in de oven.
  2. Saus

    • Voeg suiker en boter samen in een pan en maak een caramel, deglaceer de caramel met sinaasappelsap en voeg de Wildfond toe.
    • Breng terug aan de kook, voeg van het vuur de theezakjes toe en laat deze 5 min. trekken.
    • Passeer de saus en laat nog even inkoken.
    • Bind eventueel bij met de Bruine Maïzena.
  3. Groenten

    • Gaar de schorseneren, mix fijn met een blixer met de boter, Solo en de Groentebouillon.
    • Breng verder op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
  4. Rösti

    • Vermeng de aardappelen, savooikool, kaas en de Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins door elkaar.
    • Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
    • Doe een boterpapier in een gastrobak en verdeel hierin de rösti tot een hoogte van 2 cm.
    • Bak in een tot 150°C voorverwarmde oven tot deze gaar is, verdeel in porties.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu