Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Voor de saus

  • kipfilet, in blokjes gesneden 800 g
  • ajuinblokjes 150 g
  • water 200 ml
  1. Voor de saus

    Maak de groenten schoon en was en snijd ze. Warm de Garde d’Or Kaassaus op en zet opzij. • Zet een antikleefpan op middelhoog tot hoog vuur, doe de kip erin en bak zo’n 5-6 min. of tot wanneer ze gaar is. Voeg de uien en de knoflook toe en bak voor 3-5 min. of tot ze zacht zijn, maar laat ze niet té gaar worden.

    Voeg de Kant en klare Tomaat en Basilicumsaus en de Kaassaus toe en meng alle goed door elkaar.

    Breng aan de kook en laat minstens 5 min. sudderen of tot de saus de gewenste consistentie heeft.

  2. Voor het opdienen

    Meng de saus door warme KNORR Penne Pasta of giet ze erover.

    Serveer met een verse groene salade, een gemengde bonensalade of knoflookbrood.