Kippenstoofpot

Ingrediënten
Kippenstoofpot
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze



Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
water 4.0 l
-
wortelen, in blokjes gesneden 2.5 kg
-
dragonazijn 150.0 ml
-
parijse champignons 2.5 kg
-
erwten 5.0 kg
-
kippenbillen 7.5 kg
Bereiding
-
Bereidingswijze
-Grill de kippenbillen en houd opzij.
-Breng het water aan de kook en voeg de Kippenbouillon toe.
-Voeg de Dragon en dragonazijn toe en voeg het geheel bij de kippenbillen.
-Laat 1 u. sudderen onder deksel.
-Voeg de groenten toe en laat garen tot deze gaar zijn.
-Bind naar wens bij met de Bruine Maïzena.