Klassieke waterzooi van vis

Ingrediënten
Klassieke waterzooi van vis
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding



Ingrediënt naam
Bereiding
-
water 1.5 l
-
wortelen in julienne 200.0 g
-
selder in julienne 200.0 g
-
prei in julienne 200.0 g
-
getourneerde vastkokende aardappelen 30.0 st
-
Solo Professional Culinair 500.0 ml
-
vis naar eigen keuze 2.0 kg
-
vetstof 25.0 ml
-
mosselen 4.0 kg
-
grijze garnalen 100.0 g
-
zwarte peper
-
zout
-
Affilla® Cress 1.0 bakje
Bereiding
-
Bereiding
- Breng het water aan de kook en voeg de Knorr Professional Visfumet toe.
- Kook de groenten en de aardappelen beetgaar en houd deze opzij.
- Voeg de Solo Professional Culinair toe aan de vloeistof en breng weer aan de kook.
- Bind met de Knorr Fonds de Cuisine Blanke Roux en breng verder op smaak met de Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Vis.
- Voeg de groenten toe en breng terug op temperatuur.
- Bak nu de vis in de Phase Plus en dresseer deze samen met de gestoomde mosselen en garnalen op het bord. Werk het gerecht af met de romige vissaus en de takjes cress.