Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereidingswijze

  • water 7.5 l
  • witte wijn 2.5 l
  • kabeljauw, graatloos 2 kg
  • Wijtingfilets 2.11 kg
  • lengfilet 2 kg
  • Mosselen, diepgevroren (zonder schelp) 2 kg
  • grijze garnalen 500 g
  • Fijngehakte peterselie 500 g
  • bladerdeegkoekjes 50 st

Bereiding puree

  • water 10 l
  • nootmuskaat
  • peper
  • Hoeveboter 500 g
  1. Bereidingswijze

    • Breng het water en de witte wijn aan de kook en voeg de Visfond toe.
    • Bind met de Roux tot de gewenste dikte en voeg de Solo toe, breng verder op smaak met Geconcentreerde Visbouillon en citroensap.
    • Kook de champignons in water met wat citroen, giet af en voeg toe aan de bereiding.
    • Snij de vis in stukjes. Stoom de vis en mosselen aan 70°C en voeg toe aan de bereiding.
    • Verwarm de bladerdeegkoekjes, vul deze met de videevulling, werk af met de grijze garnalen en de peterselie.
  2. Bereiding puree

    • Breng het water aan de kook en voeg van het vuur de Aardappelpuree toe.
    • Werk deze verder af met de Solo en de hoeveboter en breng verder op smaak met nootmuskaat en peper.