Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereidingswijze

  • sjalot, fijngesneden 100 g
  • cognac 25 ml
  • witte wijn 250 ml
  • water 200 ml
  • cayennepeper
  • kreeft 4 st
  • tomaat, geconcasseerd 150 g
  • Peterselie, fijngehakt 15 g
  • dragon, gehakt 10 g
  1. Bereidingswijze

    Verhit de Phase with Butter Flavour en stoof er de sjalot en de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook in aan.

    Blus met de cognac en flambeer.

    Voeg de witte wijn toe en laat de alcohol uitkoken.

    Voeg het water toe en breng aan de kook.

    Voeg al roerend de Knorr Professional Droge Fonds Schaaldieren Fumet toe en laat 5 minuten zachtjes koken.

    Breng op smaak met de cayennepeper.

    Snij de kreeft in stukken en bak deze aan tot hij rood is (indien nodig kan je ook voorgekookte kreeft gebruiken).

    Blus met de saus en laat enkel minuten garen in de saus.

    Bestrooi met de geconcasseerde tomaat, de fijngesneden peterselie en de fijngesneden dragon.

    Serveer.