Kreeft à l’Armoricaine

Ingrediënten
Kreeft à l’Armoricaine
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze


Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
vetstof 25.0 ml
-
sjalot, fijngesneden 100.0 g
-
cognac 25.0 ml
-
goede Italiaanse wijn 250.0 ml
-
water 200.0 ml
-
cayennepeper
-
kreeft 4.0 st
-
tomaat, geconcasseerd 150.0 g
-
Peterselie, fijngehakt 15.0 g
-
dragon, gehakt 10.0 g
Bereiding
-
Bereidingswijze
Verhit de Phase with Butter Flavour en stoof er de sjalot en de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook in aan. Blus met de cognac en flambeer. Voeg de witte wijn toe en laat de alcohol uitkoken. Voeg het water toe en breng aan de kook. Voeg al roerend de Knorr Professional Droge Fonds Schaaldieren Fumet toe en laat 5 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met de cayennepeper. Snij de kreeft in stukken en bak deze aan tot hij rood is (indien nodig kan je ook voorgekookte kreeft gebruiken). Blus met de saus en laat enkel minuten garen in de saus. Bestrooi met de geconcasseerde tomaat, de fijngesneden peterselie en de fijngesneden dragon. Serveer.