Langkorrelrijst met salie en champignons

Ingrediënten
Langkorrelrijst met salie en champignons
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingen:



Ingrediënt naam
Bereidingen:
-
Knorr Bio Groentebouillon Poeder 30.0 g
-
vetstof 60.0 ml
-
woudpaddestoelen mix (diepvries, Ardo) 400.0 g
-
sjalotten fijngesneden 200.0 g
-
salieblaadjes, fijngesnipperd 15.0 g
Bereiding
-
Bereidingen:
- Kook de Rijst gaar in ruim water met de Knorr Bio Groentebouillon Poederen giet af. Koel terug af.
- Verwarm de Phase in een grote pan en bak de champignons met de sjalot aan. Breng op smaak met de salie, Tijm en Peperpuree. Koel terug af.
- Vermeng de gekoelde rijst en champignons. Werk eventueel af met nog wat verse blaadjes salie.