Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Voor de aioli

  • saffraan
  • ketchup 10 g

Voro de lasagne

  • wontonvellen pasta 2 st
  • zout en peper
  • mini worteltjes 120 g
  • erwten 120 g
  • brunoise van courgettes 60 g
  • verse basilicum
  1. Voor de aioli

    • Meng de saffraan en de ketchup onder de mayonaise tot een homogene massa en zet weg in de koeling.
  2. Voro de lasagne

    • Kook de wontonvellen 4 minuten in zout water en laat ze uitdruipen op een stukje keukenpapier.
    • Maak de Knorr Collezione Italiana Polparicca samen met de Knorr Collezione Italiana Tomatino warm en breng eventueel op smaak met peper en zout.
    • Blancheer de groentjes allemaal apart in licht gezouten water, giet telkens af en houd warm.
    • Leg op de bodem van het bord een wonton velletje en dresseer hierop de saus.
    • Schik de groenten mooi op de saus.
    • Snij het andere wontonblaadje in dikke repen en dresseer deze op de lasagne.
    • Werk af met de aioli, Knorr Croutons Natuur en basilicum blaadjes.