Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereiding

  • rundsbil van Belgisch Witblauw 2.5 kg
  • kleine sjalotten 10 st
  • knolselder in grove brokken 0.5 st
  • kleine rapen in partjes 10 st
  • jonge wortelen gesneden 10 st
  • aardappelen in 4 gesneden 8 st
  • water 2 l
  • mergpijpen 2 st
  • erwten 100 g
  • pijpajuin 6 st
  1. Bereiding

    Snijd het rundsvlees in stukjes Was en snijd de sjalotten, de knolselder, de rapen, de wortelen en de aardappelen. Breng het water aan de kook en los er de runderbouillon in op. Voeg het vlees en de mergpijpen aan de bouillon toe. Laat het geheel gedurende één uur zachtjes koken. Voeg de gesneden groenten en aardappelen toe aan het geheel en laat nog 20 minuten meegaren. Voeg de erwtjes toe en laat deze nog 5 minuten meegaren. Werk het geheel af met de fijngesneden pijpajuin.