Luikse Veggie Balls
met The Vegetarian Butcher ™ NOMeatballs

Ingrediënten
Luikse Veggie Balls
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze


Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
bruin bier 375.0 ml
-
water 1.0 l
-
dragonazijn 100.0 ml
-
luikse siroop 200.0 g
-
vetstof 30.0 ml
-
gemengde uien 250.0 g
-
kleine sjalotten 10.0 st
-
rode wijn 250.0 ml
-
pijpajuin 10.0 st
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Breng het bruin bier en het water aan de kook.
- Voeg al roerend de Knorr Gourmet Bruine Saus, de azijn en de Luikse stroop toe.
- Verhit de Phase with Natural Butter Flavour en bak er de uien goudbruin in aan.
- Blus het geheel met de bekomen saus.
- Voeg de The Vegetarian Butcher™ NOMeatballs toe en laat koken tot de uien gaar zijn en de saus voldoende gebonden is.
- Verhit wat Phase Plus en bak er de in 2 gesneden sjalotten in aan tot bruin.
- Blus met de rode wijn en laat deze zachtjes braiseren onder deksel tot gaar. Kruid met peper en zout.
- Stoof de pijpajuin in wat Phase Plus.
- Serveer met puree en werk af met in rode wijn gegaarde sjalot en gestoofde pijpajuin.