Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereidingswijze


met The Vegetarian Butcher ™ NOMeatballs

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Breng het bruin bier en het water aan de kook.
    • Voeg al roerend de Knorr Gourmet Bruine Saus, de azijn en de Luikse stroop toe.
    • Verhit de vetstof en bak er de uien goudbruin in aan.
    • Blus het geheel met de bekomen saus.
    • Voeg de The Vegetarian Butcher™ NoMeatballs toe en laat koken tot de uien gaar zijn en de saus voldoende gebonden is.
    • Verhit wat vetstof en bak er de in 2 gesneden sjalotten in aan tot bruin.
    • Blus met de rode wijn en laat deze zachtjes braiseren onder deksel tot gaar. Kruid met peper en zout.
    • Stoof de pijpajuin in wat vetstof
    • Serveer met puree en werk af met in rode wijn gegaarde sjalot en gestoofde pijpajuin.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu