Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

Ingrediënten

+

Bereidingswijze

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Breng het bruin bier en het water aan de kook.
    • Voeg al roerend de Knorr Gourmet Bruine Saus, de azijn en de Luikse stroop toe.
    • Verhit de Phase with Natural Butter Flavour en bak er de uien goudbruin in aan.
    • Blus het geheel met de bekomen saus.
    • Voeg de The Vegetarian Butcher™ NOMeatballs toe en laat koken tot de uien gaar zijn en de saus voldoende gebonden is.
    • Verhit wat Phase Plus en bak er de in 2 gesneden sjalotten in aan tot bruin.
    • Blus met de rode wijn en laat deze zachtjes braiseren onder deksel tot gaar. Kruid met peper en zout.
    • Stoof de pijpajuin in wat Phase Plus.
    • Serveer met puree en werk af met in rode wijn gegaarde sjalot en gestoofde pijpajuin.