Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereidingswijze

  • bruin bier 375.0 ml
  • water 1.0 l
  • Knorr Gourmet Bruine Saus Pasta 1.25 kg​ 80.0 g
  • dragonazijn 100.0 ml
  • luikse siroop 200.0 g
  • vetstof 30.0 ml
  • gemengde uien 250.0 g
  • kleine sjalotten 10.0 st
  • rode wijn 250.0 ml
  • pijpajuin 10.0 st

met The Vegetarian Butcher ™ NOMeatballs

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Breng het bruin bier en het water aan de kook.
    • Voeg al roerend de Knorr Gourmet Bruine Saus, de azijn en de Luikse stroop toe.
    • Verhit de vetstof en bak er de uien goudbruin in aan.
    • Blus het geheel met de bekomen saus.
    • Voeg de The Vegetarian Butcher™ NoMeatballs toe en laat koken tot de uien gaar zijn en de saus voldoende gebonden is.
    • Verhit wat vetstof en bak er de in 2 gesneden sjalotten in aan tot bruin.
    • Blus met de rode wijn en laat deze zachtjes braiseren onder deksel tot gaar. Kruid met peper en zout.
    • Stoof de pijpajuin in wat vetstof
    • Serveer met puree en werk af met in rode wijn gegaarde sjalot en gestoofde pijpajuin.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu