Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Makreelfilet voorbereiden

  • makreelfilet, gerookt 2 kg

Broccolipuree

  • Broccoliroosjes 1.5 kg
  • aardappelpuree 1.5 kg

Mousselinesaus

  • mousselinesaus 500 ml
  1. Makreelfilet voorbereiden

    Wrijf de makreelfilet een uurtje voor het garen in met een beetje Primerba Dille en leg er enkele schijfjes citroen op. Plaats het geheel in de koelkast.
  2. Broccolipuree

    Kook de broccoli gaar in groentebouillon, giet af en plet deze vervolgens fijn. Voeg de geplette broccoli toe aan de aardappelpuree, roer goed om en breng op smaak met Primerba Dille.
  3. Makreelfilet stomen

    Leg de gemarineerde makreelfilet op een ingeboterde ovenplaat of schaal en gaar deze in de combi-steamer op 60% stoom en 40% hete lucht.
  4. Mousselinesaus

    Verwarm de mousselinesaus op een zacht vuur.
  5. Opmaak

    Leg de broccolipuree op de bodem van een voorverwarmd bord, leg hierop de gegaarde vis en besprenkel met mousselinesaus. Werk af met vers gesnipperde dille.