Maleisische salade met tofu (delivery)

Ingrediënten
Maleisische salade met tofu (delivery)
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding
Opmaak

Ingrediënt naam
Bereiding
-
mango 1.0 st
-
ananas 0.5 st
-
komkommer 1.0 st
-
rode radijs 200.0 g
-
bosuitjes 60.0 g
-
taugé 200.0 g
-
rode chilipeper 0.5 st
-
kafirlimoenblaadjes 1.0 st
-
sesamzaad 10.0 g
-
geroosterde pinda's 180.0 g
-
tofu 500.0 g
-
limoen 1.0 st
Opmaak
-
enkele plukjes ghoa cress 1.0 st
-
thaise basilicumbladeren 5.0 g
-
verse munt 5.0 g
-
chilipoeder 2.0 g
Bereiding
-
Bereiding
Schil de mango en de komkommer en snijd deze in bokjes.
- Maak de ananas schoon en snijd deze in blokjes.
- Schil radijs, snijd deze in plakjes en vervolgens in vieren.
- Snijd het lente-ui groen in fijne julienne en zet deze op wat ijswater.
- Maak de taugé schoon en snijd de peper en het limoenblad ragfijn.
- Rooster de sesamzaadjes en hak de pinda’s grof.
- Dep de tofu droog en snijd ze in blokjes, bak of frituur de gesneden tofu in ruim olie.
- Meng de gesneden mango samen met de komkommer, ananas, radijs, taugé, peper en het limoenblad.
- Rasp er de schil van de limoen bij en meng het geheel voorzichtig.
-
Opmaak
- Verdeel de salade over de disposable bowls.
- Maak de salade af met de gebakken tofu, bosuigroen, kruiden en wat chili flakes.
- Verpak de Hellmann's Vinaigrette Citrus, de sesamzaad en de pinda’s in aparte disposable bakjes.