Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding

  • mango 1.0 st
  • ananas 0.5 st
  • komkommer 1.0 st
  • rode radijs 200.0 g
  • bosuitjes 60.0 g
  • taugé 200.0 g
  • rode chilipeper 0.5 st
  • kafirlimoenblaadjes 1.0 st
  • sesamzaad 10.0 g
  • geroosterde pinda's 180.0 g
  • tofu 500.0 g
  • limoen 1.0 st

Opmaak


...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Schil de mango en de komkommer en snijd deze in bokjes.

    • Maak de ananas schoon en snijd deze in blokjes.
    • Schil radijs, snijd deze in plakjes en vervolgens in vieren.
    • Snijd het lente-ui groen in fijne julienne en zet deze op wat ijswater.
    • Maak de taugé schoon en snijd de peper en het limoenblad ragfijn.
    • Rooster de sesamzaadjes en hak de pinda’s grof.
    • Dep de tofu droog en snijd ze in blokjes, bak of frituur de gesneden tofu in ruim olie.
    • Meng de gesneden mango samen met de komkommer, ananas, radijs, taugé, peper en het limoenblad.
    • Rasp er de schil van de limoen bij en meng het geheel voorzichtig.
  2. Opmaak

    • Verdeel de salade over de disposable bowls.
    • Maak de salade af met de gebakken tofu, bosuigroen, kruiden en wat chili flakes.
    • Verpak de Hellmann's Vinaigrette Citrus, de sesamzaad en de pinda’s in aparte disposable bakjes.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu