Menu

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding Jus : eenvoudig

  • gedroogd eekhoorntjesbrood 30.0 g
  • water 700.0 ml
  • vin jaune 30.0 ml
  • vetstof 100.0 ml

Bereiding Jus : uitgebreid

  • gedroogd eekhoorntjesbrood 30.0 g
  • vetstof 10.0 ml
  • sjalotten fijngesneden 30.0 g
  • vetstof 300.0 ml
  • vin jaune 30.0 ml

Bereiding

  1. Bereiding Jus : eenvoudig

    • Breng het water, de room en het gedroogd eekhoorntjes brood aan de kook.
    • Voeg al roerend de Knorr Gourmet Champignonsaus toe en laat 5 min zachtjes koken.
    • Werk af met de rauwe vin jaune.
  2. Bereiding Jus : uitgebreid

    • Week het eekhoorntjesbrood in water.
    • Verhit het vetstof en stoof er de sjalot, de Knorr Primerba Tijm en de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook in aan.
    • Blus met de Knorr Professional Kippenfond vloeibaar en de solo Professional Culinair.
    • Laat gedurende 10 minuten zachtjes inkoken.
    • Passeer indien gewenst de saus.
    • Bind met de Knorr Fonds de Cuisine Blanke Roux.
    • Werk af met de rauwe vin jaune.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu