Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Préparation

Huile de Poireau

  • prei 700.0 g
  • Olie, maïs 1.0 l
  • peper en zout

Bereiding

  1. Préparation

    • Snij de Noordzeevis in porties en stoom die tot ze gaar zijn.
    • Breng ondertussen het water, de Knorr Professional Liquid Concentrate Vis, de Knorr Primerba Curry, de room en de boter aan de kook.
    • Gaar de mosselen
    • Stoof de boerenkool en de venkel kort aan in wat vetstof.
    • Verdeel de gestoofde venkel en boerenkool op het bord, gevolgd door de gestoomde vis. Leg de mosseltjes en het rivierkreeftvlees hierover.
    • Schuim de saus op vóór het doorgeven en verdeel ze over het bord.
    • Werk af met wat zeekraal en de olie van prei. 
    TIP: Kies je Noordzeevis op het juiste moment met de hulp van de viskalender van VLAM.
  2. Huile de Poireau

    • Plaats het gewassen groen van de prei in een blender.
    •  Verhit de maisolie tot 70°C.
    • Giet de warme olie op het groen van de prei en mix het geheel fijn.
    • Giet de bekomen olie in een puntzeef en laat uitlekken.
    TIP: Vervang een deel van het water door een glas witte wijn.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu