Oosters stoofpotje van rundvlees en wintergroenten
Voor dit gerecht gebruiken we de longhaas uit de borstkas van het rund: sterk dooraderd en dus vol smaak.

Ingrediënten
Oosters stoofpotje van rundvlees en wintergroenten
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding






Ingrediënt naam
Bereiding
-
Lente-ui, julienne 200.0 g
-
spruitjes, in 4 gesneden 400.0 g
-
pompoen, in stukken van 2 cm 200.0 g
-
schorsenerenchips 200.0 g
-
water 1.5 l
-
sesamolie 60.0 ml
-
sriracha saus 30.0 g
-
pak-choï 100.0 g
-
longhaas 1.0 kg
Bereiding
-
Bereiding
- Verhit wat vetstof en bak er de sjalot, de mini-eryngii, de spruiten, de pompoen en de schorseneren in aan.
- Meng ondertussen het water met de Knorr Professional Liquid Concentrate Rund, de Knorr Primerba Asian Pesto, de Knorr Professional Specerijenpuree Gember, de Conimex Ketjap Manis, de sesamolie en de gochujang.
- Blus de groenten met de bekomen jus en laat 5 minuten zachtjes sudderen.
- Bak ondertussen de reepjes longhaas kort aan in wat vetstof en voeg die toe aan de groenten.
- Voeg de paksoi toe.
- Voeg de Knorr Maizena Bruine Sausbinder toe tot de gewenste dikte en laatenkele minuten zachtjes koken om de binding te bekomen.
- Serveer met Knorr Asian Selection Mie Noedels.
TIP: Na de vergeten groenten zijn er de vergeten vleessoorten, zoals deze longhaas. Ook de bavette en de diamanthaas, een mals stukje uit de schouder, vind je alsmaar minder vaak terug op menu’s.