Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding


Ontdek dit heerlijke recept voor pasta met garnalen, spinazie en saffraansaus, afgewerkt met knoflookbroodkruimels. Een verfijnd gerecht, eenvoudig en boordevol smaak!

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Verhit de olie in een kleine pan op middelhoog vuur. Voeg de broodkruimels toe en bak al roerend tot ze goudbruin en krokant zijn. Zet apart.
    • Kook de Knorr Professional Penne al dente volgens de instructies, bewaar wat kookwater.
    • Laat de saffraandraadjes 10 minuten trekken in 3 eetlepels heet water.
    • Bak de garnalen in een grote pan met wat olijfolie, 2-3 minuten per kant. Haal uit de pan en zet apart.
    • Gebruik dezelfde pan om de saus te maken. Blus met witte wijn, voeg kookroom en saffraanwater toe. Breng aan de kook en breng op smaak met Knorr Professional Groentebouillon en de Knorr Primerba Knoflook.
    • Voeg de gekookte pasta, spinazie en garnalen toe. Meng goed. Voeg wat kookwater toe als de saus te dik is.
    • Breng op smaak.
    • Werk af met de knoflookkruimels en grof gehakte peterselie.
    • Optioneel: rasp wat parmezaan over het gerecht.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu