Patatas Bravas met tomatensaus

Ingrediënten
Patatas Bravas met tomatensaus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding



Ingrediënt naam
Bereiding
-
vetstof 20.0 ml
-
ajuinblokjes 50.0 g
-
cayennepeper
-
krielaardappelen, in partjes 1.0 kg
-
platte peterselie
Bereiding
-
Bereiding
- Verhit de Phase en stoof er de blokjes ui in aan tot ze mooi glazig zijn.
- Voeg de Specerijenpuree Knoflook, de Specerijenpuree Paprika en de cayenne toe. Laat het geheel nog 2 minuten verder stoven.
- Voeg de Napoletana toe. Laat nog 5 minuten zachtjes koken.
- Frituur de aardappelpartjes of rooster ze in de oven.
- Verdeel de aardappelpartjes in schaaltjes en kruid met wat zout.
- Bedek met de warme tomatensaus en bestrooi met wat gehakte platte peterselie.