Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding

  • pladijsfilet 1.5 kg
  • peper
  • zout
  • bladspinazie 300.0 g
  • Noordzeekrabbenvlees 250.0 g
  • vetstof 30.0 ml

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Plaats op een stuk plastiekfolie de in 2 gesneden pladijsfilet (+/-150 g).
    • Kruid met peper en zout.
    • Stoof de spinazie en breng op smaak
    • Plaats hierop 30 g gestoofde spinazie, gevolgd door 25 g Noordzeekrabvlees.
    • Rol het geheel op en span het goed op.
    • Stoom de paupiettes op 68°C gedurende 30 minuten in een stoomoven.
    • Koel deze snel terug.
    • Haal de paupiettes uit de plastiekfolie en kleur deze aan in wat Phase Plus.
    • Gaar verder in de oven.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu