Pernod saus

Ingrediënten
Pernod saus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding



Ingrediënt naam
Bereiding
-
pernod 40.0 ml
-
honing 150.0 g
-
Conimex Ketjap Manis 100.0 g
-
Knorr Professional Wildfond 1.0 l
Bereiding
-
Bereiding
- Laat de Pernod, de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers, de honing, de Conimex Ketjap Manis en de Hellmann’s Citrus Vinaigrette inkoken tot stroopdikte.
- Voeg de Knorr Professional Wildfond vloeibaar toe en laat gedurende 5 minuten zachtjes doorkoken.
- Bind het geheel met de Knorr Maizena Bruine Sausbinder tot de gewenste dikte is bereikt.