Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereiding

  • piepkuiken, in 2 gesneden 0.4 st
  • sjalot, fijngesneden 150 g
  • dragonazijn 60 ml
  • droge witte wijn 300 ml
  • water 800 ml
  • Dragon, vers 21 g
  1. Bereiding

    • Verhit de Phase with Butter Flavour en kleur er de met peper en zout gekruide piepkuikens langs alle kanten in aan.
    • Haal ze uit de pan en verdeel ze in een ovenschaal.
    • Stoof de sjalot aan in deze pan gedurende een 5-tal minuten. Laat niet kleuren.
    • Blus de sjalot met de dragonazijn en de witte wijn en laat eventjes koken tot de alcohol is verdampt.
    • Voeg het water toe en los er al roerend de Knorr Professional Droge Fonds Heldere Gevogeltefond in op.
    • Giet het bekomen vocht op de piepkuikens.
    • Gaar het geheel onder deksel gedurende 30 minuten in een op 160°C voorverwarmde oven.
    • Controleer de garing en haal de piepkuikens uit het vocht. Houd warm.
    • Verhit de saus en voeg er de Solo Professional Culinair aan toe. Breng aan de kook.
    • Bind het geheel met de Knorr Fonds de Cuisine Blanke Roux en laat 5 minuten zachtjes doorkoken om de binding te bekomen.
    • Voeg de Knorr Primerba Dragon toe.
    • Breng op smaak met peper en zout.
    • Roer de fijngesneden dragon op het einde door de saus en giet de saus over het piepkuiken.