Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding


...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Verhit de Phase with Butter Flavour en kleur er de met peper en zout gekruide piepkuikens langs alle kanten in aan.
    • Haal ze uit de pan en verdeel ze in een ovenschaal.
    • Stoof de sjalot aan in deze pan gedurende een 5-tal minuten. Laat niet kleuren.
    • Blus de sjalot met de dragonazijn en de witte wijn en laat eventjes koken tot de alcohol is verdampt.
    • Voeg het water toe en los er al roerend de Knorr Professional Droge Fonds Heldere Gevogeltefond in op.
    • Giet het bekomen vocht op de piepkuikens.
    • Gaar het geheel onder deksel gedurende 30 minuten in een op 160°C voorverwarmde oven.
    • Controleer de garing en haal de piepkuikens uit het vocht. Houd warm.
    • Verhit de saus en voeg er de Solo Professional Culinair aan toe. Breng aan de kook.
    • Bind het geheel met de Knorr Fonds de Cuisine Blanke Roux en laat 5 minuten zachtjes doorkoken om de binding te bekomen.
    • Voeg de Knorr Primerba Dragon toe.
    • Breng op smaak met peper en zout.
    • Roer de fijngesneden dragon op het einde door de saus en giet de saus over het piepkuiken.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu