Poké bowl met zalm en wasabi mayonaise
Als chef wil je alleen maar het beste voor je gasten. Dat geldt ook voor de gerechten van je menukaart als je die voor bezorging aan wilt bieden. Met hier en daar een kleine aanpassing maak je jouw bestsellers klaar voor delivery en takeaway.

Ingrediënten
Poké bowl met zalm en wasabi mayonaise
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Rijst
Garnituur
Mayonaise

Dresseren

Ingrediënt naam
Rijst
-
sushirijst 600.0 g
-
sushi-azijn
Garnituur
-
zalmfilet 600.0 g
-
avocado 2.0 st
-
mango 1.0 st
-
Minikomkommer 5.0 st
-
witpuntradijs 5.0 st
-
lente-ui 3.0 st
Mayonaise
-
Wasabi, Japanse mosterd 5.0 g
Dresseren
-
sojabonen 300.0 g
-
Wasabi, Japanse mosterd
-
gari, ingelegde gember 75.0 g
-
furikake 20.0 g
-
borage cress 50.0 g
Bereiding
-
Rijst
Was de rijst en kook deze gedurende 20 minuten. Schep de rijst op een plateau, besprenkel met wat sushi rijstazijn en laat het geheel afkoelen. -
Garnituur
Snijd de zalmfilet in blokjes. Maak de avocado en de mango schoon en snijd ze in blokjes. Snijd de komkommer en de radijs in plakjes en de lente-ui in ringetjes. -
Mayonaise
Meng de mayonaise met de wasabi. -
Dresseren
- Schep de rijst in disposable bowls en breng op smaak met wat vinaigrette.
- Verdeel de zalm, avocado, mango, komkommer, radijs lente ui en de sojaboontjes.
- Maak de poké bowl af met de gember en garneer met furikake en de borage.
- Verpak de vinaigrette en wasabi mayonaise in aparte disposable bakjes.