Ingrediënten
Portobello met Westmalle
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Westmallesaus
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/bouillon/8720182277879_NL.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/bouillon/8722700476771_NL.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Knoflook 340 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/knorr primerba bouquet all'italiana.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/fonds---aspics/Roux Blanc 1kg 8711100637011_Knorr_Professional___Blanke_Roux.png)
Gevulde Portobello
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Primerba Bouquet de Provence.jpg)
![](/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/maizena/maizena-blanke-sausbinder-6-x-1-kg/packshot.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.140.jpeg)
Ingrediënt naam
Westmallesaus
-
water 1.0 l
-
vetstof 40.0 g
-
uien, fijngesneden 200.0 g
-
Westmalle bruin 7.5 dl
-
brood 80.0 g
-
mosterd Tierentyn 50.0 g
-
luikse siroop 100.0 g
-
frambozen azijn 45.0 ml
-
balsamico azijn 45.0 ml
Gevulde Portobello
-
uien, fijngesneden 500.0 g
-
portobello 350.0 g
-
eiwit 150.0 g
-
Solo Professional Culinair 60.0 g
-
broodkruim 70.0 g
-
portobello 10.0 st