Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Westmallesaus

Gevulde Portobello


Een echt smaakbommetje dat ook de maag vult.

...

Bereiding

 1. Westmallesaus

  • Breng het water aan de kook en voeg de Groentebouillon Pasta en Geconcentreerde Bouillon Groenten toe. Zet vervolgens op een laag vuurtje.
  • Verhit de PHASE en stoof de ui hierin aan tot deze glazig zijn. Vervolgens blussen we af met het Westmalle bier, laten de alcohol er even uit verdampen en vullen verder aan met de Bouillon om alles terug aan de kook te brengen. Voeg het brood toe, breng op smaak met de Knoflook, Bouquet All’ Italiana, mosterd en de Luikse Stroop.
  • Laat het geheel zachtjes sudderen gedurende een uurtje en verfris met de frambozen- en balsamicoazijn. Laat nog even koken en breng op binding met Roux.
  • Kruid af met eventueel peper en zout.
 2. Gevulde Portobello

  • Verhit de PHASE, fruit de ui glazig en voeg vervolgens de versneden Portobello toe. Bak het geheel even verder aan. Laat de bereiding afkoelen alvorens in de blender te doen. Mix de Portobello met de Knoflook, Rozemarijn, eiwit, SOLO Culinair, Maizena en het broodkruim tot een mooie massa. Breng op smaak met peper en zout.
  • Verwijder de stelen uit de Portobello en schraap met een lepeltje de sporen eruit. Vul vervolgens de Portobello ’s op tot aan de rand en leg ze in een ingevette schaal. Bak de bereiding af in een oven gedurende 15 minuten op 180°C tot de vulling mooi begint te binden. Vervolgens laat je de gevulde Portobello ‘s 15 minuten sudderen in de jus van Westmalle.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu