Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereidingswijze

  • kalfsnek, in blokjes 6 kg
  • blond bier 3.3 l
  • water 5.7 l
  • witte pensen 3 kg
  • groene bonen, gebroken 2.5 kg
  • bloemkoolroosjes 2.5 kg
  • Wortelen in schijfjes 2.5 kg
  1. Bereidingswijze

    • Verhit de Phase en kleur er de kalfsnek in aan en blus met het bier, kook even op.
    • Doe dit alles in een kookpot, voeg het water toe, breng aan de kook en voeg de Kalfsfond toe.
    • Laat het geheel ongeveer 1,5 u op een laag vuurtje onder deksel sudderen.
    • Kleur de pensen aan en voeg toe aan de bereiding.
    • Voeg ook de groenten toe en breng terug aan de kook en laat verder garen tot de groenten gaar.