Provençaalse dip met aubergine en tomaat
Provençaalse saus mag niet ontbreken op een BBQ. Ga voor een versie uit de Italiaanse keuken met courgette, aubergine, paprika, ui en tomaten.

Ingrediënten
Provençaalse dip met aubergine en tomaat
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding



Ingrediënt naam
Bereiding
-
ras el hanout kruiden 20.0 g
Bereiding
-
Bereiding
- Meng de Knorr Collezione Italiana Napoletana Pouch, Knorr Collezione Italiana Ratatouille en de ras-el-hanoutkruiden en voeg de Knorr Koude Basis Binder toe.
- Na ongeveer 5 minuten is de binding bereikt.
- De saus kan zowel koud als warm geserveerd worden.
TIP: Deze saus serveer je zowel warm als koud en is heerlijk bij een côte à l’os.