Ragout van lentegroenten
De pure smaak van groenten, verwerkt in een stoofpotje.Verrassend fris, verrassend lekker.

Ingrediënten
Ragout
-
erwten 100 g
-
snijbonen 100 g
-
uien, lente 6 x
-
jonge worteltjes 10 st
-
witte asperges 4 st
-
Verse champignons 10 st
-
water 1 l
-
groene asperges, vers 4 st
-
kropsla 100 g
Afwerking
-
kervel 10 tk
-
basilicumblaadjes 10 st
-
platte peterselieblaadjes 10 st
Bereiding
-
Ragout
Blancheer alle groentjes, behalve de sla. Verhit de Phase in een pan en stoof de groentjes op. Breng het water aan de kook en los er de Groentebouillon in op. Leng aan met de bouillon en laat 5 minuten in de bouillon opwarmen. Voeg er de Knorr Napoletana en de fijngesnipperde kropsla aan toe.
-
Afwerking
Kruid af met peper en zout. Verdeel de groenten in diepe borden met een beetje bouillon. Werk af met de basilicumblaadjes, de plukjes kervel en de platte peterselieblaadjes.