Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

Ingrediënten

+

Vlees

  • Simmental-Rundvlees van het bilstuk, in stukjes curry 500 g
  • Westmalle Tripel
  • laurierblaadjes
  • Mosterd 2 el
  • wit brood 2 sneden
  • peper en zout

Garnituur

  • aardappelen, schijfjes 5.71 st
  • saffraan
  • wortelen 2.04 st
  • gefrituurde uitjes 20 g
  • Affilla® Cress

Bereiding

  1. Vlees

    Bak de stukjes vlees met curry, peper en zout. Blus met Tripel. Voeg de Runderfond, laurierblaadjes, de mosterd en het brood toe en laat garen.
  2. Garnituur

    Tourneer de aardappelen in 'pomme château' en kook ze in water met saffraan en zout. Gaar de wortels in gezouten water. Garneer met de gefrituurde ui en enkele takjes cress.