Red Butcher Balls
Met The Vegetarian Butcher™ NoMeatballs. Verras je gasten met recepten waarvan ze niet zouden verwachten dat ze plant-based zijn, zoals deze vegetarische variant van Balletjes in Tomatensaus.

Ingrediënten
Bereidingswijze
-
water 200 ml
-
mini courgette 10 st
-
mini patisson geel 10 st
-
kerstomatenmix 30 st
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Meng de Knorr Collezione Italiana Tomatino, het water, de Knorr BIO Bouillon Groenten, de Knorr Primerba Knoflook, de Knorr Primerba Bouquet all’Italiana en de Flora Professional Plant 31%.
- Breng het geheel aan de kook en laat 10 min. sudderen.
- Voeg de The Vegetarian Butcher™ NOMeatballs toe en warm goed door.
- Snijd de mini courgetten en de mini pattison in 2.
- Bak deze krokant in Phase with Natural Butter Flavour.
- Voeg de tomaten geel en rood toe en laat deze even meebakken tot gaar.
- Kruid met peper en zout
- Serveer de balletjes met de gebakken groenten.