Red Butcher Balls
met The Vegetarian Butcher ™ NOMeatballs

Ingrediënten
Red Butcher Balls
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze





Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
water 200.0 ml
-
Flora Plant 31% 50.0 ml
-
mini courgette 10.0 st
-
mini patisson geel 10.0 st
-
kerstomatenmix 30.0 st
-
vetstof 25.0 ml
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Meng de Knorr Collezione Italiana Tomatino, het water, de Knorr BIO Bouillon Groenten, de Knorr Primerba Knoflook, de Knorr Primerba Bouquet all’Italiana en de Flora Professional Plant 31%.
- Breng het geheel aan de kook en laat 10 min. sudderen.
- Voeg de The Vegetarian Butcher™ NOMeatballs toe en warm goed door.
- Snijd de mini courgetten en de mini pattison in 2.
- Bak deze krokant in Phase with Natural Butter Flavour.
- Voeg de tomaten geel en rood toe en laat deze even meebakken tot gaar.
- Kruid met peper en zout
- Serveer de balletjes met de gebakken groenten.