Rijst met prei, paprika en champignons
Vol smaak, vol groenten en vol kleur. Een snel en makkelijk recept dat bij iedereen in de smaak valt.

Ingrediënten
Rijst met prei, paprika en champignons
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze





Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
water 1.2 l
-
olijfolie 500.0 ml
-
Prei, in ringen 600.0 g
-
Parijse champignons, in vier 600.0 g
-
Rode paprika, in reepjes 150.0 g
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Kook de Knorr Lange Korrel Rijst gaar met het water en de Knorr Professional Groentebouillon Poeder.
- Verhit de olijfolie en bak er de preiringen met de Parijse champignons in aan.
- Voeg de paprikareepjes toe en bak nog even verder.
- Breng op smaak met de Knorr Primerba Basilicum, Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook en Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers. Meng er de gekookte rijst door en warm goed door.
TIPS:- Met ras el hanout, kerriepoeder en koriander geef je dit bijgerecht een oosters tintje.
- Veggie hoofdgerecht: Voeg 1,25 kgThe Vegetarian Butcher NoChicken Chunkstoe en maak van dit bijgerecht een heerlijk vegetarisch hoofdgerecht.