Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereidingswijze

  • sjalotten 2.22 st
  • rundermerg 100 g
  • carnarolirijst 200 g
  • witte wijn 10 cl
  • Knorr Professional Gevogelte Fond 50 cl
  • boter
  • Peper en zout
  • truffels 80 g
  • dikke plakjes verse eendenlever 4 st
  1. Bereidingswijze

    Bak de fijngehakte sjalotten zo'n 5 minuten aan in het rundermerg op een zacht vuurtje.

    Voeg de rijst toe en laat die parelen.

    Voeg de witte wijn toe.

    Voeg tijdens het koken (ongeveer 15 minuten) geleidelijk de warme gevogeltefond toe.

    Meng de boter en de geraspte truffel onder de bereiding en breng op smaak met peper en zout.

    Bak de plakjes eendenlever aan in een hete pan met antiaanbaklaag, ongeveer anderhalve minuut aan elke zijde.

    Dien de truffelrisotto op in een diep bord en werk af met de eendenlever.
+