Risotto van spelt met steak en jus de rôti
Steak-friet
Meer groenten

Ingrediënten
Risotto van spelt met steak en jus de rôti
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
WERKWIJZE

Saus

Ingrediënt naam
WERKWIJZE
-
spelt 600.0 g
-
vetstof 25.0 ml
-
akkerzwam 500.0 g
-
sjalotten fijngesneden 100.0 g
-
mini wortel voorgegaard (verschillende kleuren) 500.0 g
-
gekookte fijne boontjes 500.0 g
-
broccoliroosjes, gekookt 500.0 g
-
rundssteak 1.0 kg
Saus
-
Knorr Professional Natural Demi-Glace 500.0 ml
-
boter 150.0 g
Bereiding
-
WERKWIJZE
Kook de speltgranen gaar zoals aangeduid op de verpakking.
Laat ze snel afkoelen.
Verhit de Phase Plus en bak er de akkerzwam in aan.
Voeg de sjalot toe en laat deze even meestoven tot hij glazig is.
Voeg de mini-wortels, de broccoliroosjes en de fijne boontjes toe en laat ze
ook even meestoven.
Voeg de gekookte speltgranen toe.
Breng op smaak met de Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon
Groenten.
Laat het geheel stoven tot alles mooi warm is.
Bak ondertussen de steak.
-
Saus
Voeg voor de saus alle ingrediënten samen en laat het geheel opkoken.
Serveer de bekomen risotto van spelt in een kom.
Snij de steak en schik hem bovenop de risotto.
Mix de saus nog even voordat je dresseert.
Werk af met de saus.