Menu

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding saus : eenvoudig

  • witte wijn 100.0 ml
  • Pickles 150.0 g

Bereiding saus : uitgebreid

  • vetstof 10.0 ml
  • sjalotten fijngesneden 30.0 g
  • Pickles 150.0 g
  • witte wijn 100.0 ml
  • water 500.0 ml

Bereiding

  1. Bereiding saus : eenvoudig

    • Verhit de pickles samen metde witte wijn.
    • Blus met de Knorr Professional Visfumet en breng aan de kook.
    • Voeg al roerend de Knorr Fonds de Cuisine Blanke Roux en laat 5 min koken om de binding te bekomen.
    • Mix de saus en passeer deze eventueeldoor een fijne puntzeef.
    • Voeg de Knorr Primerba Dille toe.
  2. Bereiding saus : uitgebreid

    • Verhit de pickles samen metde witte wijn.
    • Blus met het water toe en breng aan de kook.
    • Voeg de Knorr Professional Visfumet poeder toe en laat even zachtjes koken.
    • Mix de saus en passeer deze eventueeldoor een fijne puntzeef.
    • Voeg al roerend de Knorr Fonds de Cuisine Blanke Roux en laat 5 min koken om de binding te bekomen.
    • Voeg de Knorr Primerba Dille toe.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu