Rolletje van zalmforel met guanciale, savooikool, gepofte aardappel en picklessaus
Een picklessaus met intense vissmaak op basis van Knorr Professional Visfumet om je visgerechten een eigen signatuur te geven.

Ingrediënten
Rolletje van zalmforel met guanciale, savooikool, gepofte aardappel en picklessaus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding saus : eenvoudig



Bereiding saus : uitgebreid



Ingrediënt naam
Bereiding saus : eenvoudig
-
goede Italiaanse wijn 100.0 ml
-
Pickles 150.0 g
Bereiding saus : uitgebreid
-
vetstof 10.0 ml
-
sjalotten fijngesneden 30.0 g
-
Pickles 150.0 g
-
goede Italiaanse wijn 100.0 ml
-
water 500.0 ml
Bereiding
-
Bereiding saus : eenvoudig
- Verhit de pickles samen metde witte wijn.
- Blus met de Knorr Professional Visfumet en breng aan de kook.
- Voeg al roerend de Knorr Fonds de Cuisine Blanke Roux en laat 5 min koken om de binding te bekomen.
- Mix de saus en passeer deze eventueeldoor een fijne puntzeef.
- Voeg de Knorr Primerba Dille toe.
-
Bereiding saus : uitgebreid
- Verhit de pickles samen metde witte wijn.
- Blus met het water toe en breng aan de kook.
- Voeg de Knorr Professional Visfumet poeder toe en laat even zachtjes koken.
- Mix de saus en passeer deze eventueeldoor een fijne puntzeef.
- Voeg al roerend de Knorr Fonds de Cuisine Blanke Roux en laat 5 min koken om de binding te bekomen.
- Voeg de Knorr Primerba Dille toe.