Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding


Ontdek deze romige pasta met groene asperges, erwten, dragon en krokante prosciutto. Een fris en smaakvol gerecht boordevol lentegevoel!

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Blancheer de groenten 2 à 3 minuten zodat ze beetgaar en mooi groen blijven. Giet af en zet opzij.
    • Kook de Knorr Professional Penne al dente volgens de instructies, bewaar wat kookwater.
    • Verhit olijfolie in een pan.
    • Voeg de kookroom en een beetje kookwater toe, breng aan de kook.
    • Voeg de pasta, groenten,Knorr Primerba knoflook en Knorr Primerba Dragon toe. Voeg indien nodig extra kookwater toe.
    • Roer wat verse dragon door de saus en strooi de rest over het gerecht.
    • Breek de krokant gebakken prosciutto in stukjes en verdeel over de pasta.
    • Rasp wat citroenzeste over het gerecht net voor het serveren.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu