Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding


Probeer dit heerlijke recept voor romige tagliatelle met erwten, knoflook, parmezaan en krokante pancetta. Comfortfood met een frisse twist!

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Kook de Knorr Professional Tagliatelle al dente volgens de instructies, bewaar wat kookwater.
    • Blancheer de erwten een paar minuten.
    • Verhit wat olie in een grote pan en bak de pancetta krokant. Haal uit de pan. Giet wat vet af. 
    • Voeg de room toe, samen met wat kookwater, de helft van de parmezaan en de Knorr Primerba knoflook. Laat zachtjes koken.
    • Voeg de tagliatelle en erwten toe en meng goed. Voeg indien nodig extra kookwater toe.
    • Breng op smaak met zout en peper.
    • Verdeel de pasta over diepe borden.
    • Leg de krokante pancetta erbovenop.
    • Werk af met de rest van de parmezaan, wat citroenzeste en waterkers.
    • Bestrooi met extra zwarte peper.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu