Menu

Ingrediënten

+

Bereidingswijze

  • Phase with Natural Butter Flavour 900 ml 200.0 g
  • rundstoofvlees 9.0 kg
  • Uien, ringen 4.0 kg
  • komijnpoeder 10.0 g
  • tomatenpuree 800.0 g
  • Rode paprika, in reepjes 5.0 kg
  • water 12.0 l
  • verse, ontpitte groene olijven 2.0 kg
  • kappertjes 500.0 g

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Verhit de Phase en bak er het vlees in aan, haal uit de braadslede en houd opzij.
    • Bak in hetzelfde vet de uien met de Sambal, voeg de Knoflook, Paprikapuree, Tijm, komijnpoeder, tomatenpuree, de Tomatino en paprika toe en voeg opnieuw het vlees toe.
    • Breng water aan de kook en voeg de Groentebouillon toe, voeg bij de stoofpot.
    • Doe er de olijven en kappertjes bij en laat sudderen onder deksel tot het vlees in draadjes trekt.
    • Serveer met rijst.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu