Ropa Vieja
Panama

Ingrediënten
Ropa Vieja
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze





Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
vetstof 200.0 g
-
rundstoofvlees 9.0 kg
-
Uien, ringen 4.0 kg
-
komijnpoeder 10.0 g
-
tomatenpuree 800.0 g
-
Rode paprika, in reepjes 5.0 kg
-
water 12.0 l
-
verse, ontpitte groene olijven 2.0 kg
-
kappertjes 500.0 g
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Verhit de Phase en bak er het vlees in aan, haal uit de braadslede en houd opzij.
- Bak in hetzelfde vet de uien met de Sambal, voeg de Knoflook, Paprikapuree, Tijm, komijnpoeder, tomatenpuree, de Tomatino en paprika toe en voeg opnieuw het vlees toe.
- Breng water aan de kook en voeg de Groentebouillon toe, voeg bij de stoofpot.
- Doe er de olijven en kappertjes bij en laat sudderen onder deksel tot het vlees in draadjes trekt.
- Serveer met rijst.