Roulade van Mechelse koekoek met savooikool, knolselderpuree en een dragonsaus
Dragonsaus met een diepe kipsmaak en een fijne toets van mediterrane kruiden zoals tijm, laurier en rozemarijn. Een verfijnde saus om te serveren bij elk gevogeltegerecht.

Ingrediënten
Roulade van Mechelse koekoek met savooikool, knolselderpuree en een dragonsaus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding saus





Ingrediënt naam
Bereiding saus
-
water 600.0 ml
-
dragonazijn 10.0 ml
Bereiding
-
Bereiding saus
- Breng de water aan de kook.
- Voeg al roerend de Knorr Basissaus Espagnole en de Knorr Professional Liquid Concentrate Kip
- Laat het geheel 5 min zachtjes koken.
- Bind met de Knorr Fonds de Cuisine Bruine Roux.
- Laat het geheel 5 min zachtjes koken om de binding te bekomen.
- Breng op smaak met de Knorr Primerba Dragon; de dragonazijn en de Knorr Professional Intense Flavours Roast Umami.