Scampi saganaki in een kruidig tomatensausje

Ingrediënten
Scampi saganaki in een kruidig tomatensausje
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding



Ingrediënt naam
Bereiding
-
vetstof 20.0 ml
-
Scampi, rauw gepeld 24.0 st
-
rode ui, fijngesneden 30.0 g
-
rode paprika, in julienne 120.0 g
-
Oregano, gedroogd 2.0 g
-
Pastis 20.0 ml
-
feta 150.0 g
Bereiding
-
Bereiding
- Verhit wat Phase Plus en kleur er kort de scampi’s in aan. Laat ze eventueel afkoelen.
- Verhit de rest van de Phase Plus en stoof er de rode ui en paprika in aan gedurende een vijftal minuten.
- Voeg er de Conimex Sambal Oelek , de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook en de oregano aan toe en laat 5 minuten meestoven.
- Blus het geheel met de pastis en laat dit gedurende 1 minuut meekoken.
- Voeg de Knorr Collezione Italiana Napoletana toe en laat het geheel 5 minuten zachtjes pruttelen.
- Meng de verkruimelde 100 gr feta erdoor en roer de saus goed om. Breng op smaak met peper en zout.
- Verdeel de bekomen saus in ovenschoteltjes en leg de scampi’s hierin.
- Druk de scampi’s in de saus, zodat ze bedekt zijn.
- Verdeel de verkruimelde 50 gr fetakaas over de ovenschoteltjes en gratineer onder de grill.