Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereiding

  • Scampi, rauw gepeld 24 st
  • rode ui, fijngesneden 30 g
  • rode paprika, in julienne 120 g
  • Oregano, gedroogd 2 g
  • Pastis 20 ml
  • feta 150 g
  1. Bereiding

    • Verhit wat Phase Plus en kleur er kort de scampi’s in aan. Laat ze eventueel afkoelen.
    • Verhit de rest van de Phase Plus en stoof er de rode ui en paprika in aan gedurende een vijftal minuten.
    • Voeg er de Conimex Sambal Oelek , de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook en de oregano aan toe en laat 5 minuten meestoven.
    • Blus het geheel met de pastis en laat dit gedurende 1 minuut meekoken.
    • Voeg de Knorr Collezione Italiana Napoletana toe en laat het geheel 5 minuten zachtjes pruttelen.
    • Meng de verkruimelde 100 gr feta erdoor en roer de saus goed om. Breng op smaak met peper en zout.
    • Verdeel de bekomen saus in ovenschoteltjes en leg de scampi’s hierin.
    • Druk de scampi’s in de saus, zodat ze bedekt zijn.
    • Verdeel de verkruimelde 50 gr fetakaas over de ovenschoteltjes en gratineer onder de grill.