Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereidingswijze

  • sjalotten fijngesneden 750 g
  • cognac 300 ml
  • witte wijn 2.5 l
  • water 2 l
  • scampi’s 16/20 gepeld 7.5 kg
  • Fijngehakte peterselie 100 g
  1. Bereidingswijze

    • Verhit de helft van de Phase en stoof er de sjalotten met de Knoflook in aan.
    • Blus met Cognac en flambeer.
    • Voeg de witte wijn toe en laat de alcohol uitkoken.
    • Voeg het water toe en breng aan de kook en los al roerend de Schaaldierenfond toe.
    • Laat 10min. zachtjes koken.
    • Verhit de rest van de Phase en bak er de scampi’s in aan, voeg bij de saus en laat even verder garen in de saus en bind met de Blanke roux.
    • Voeg de Dragon, tomaat en peterselie toe.
    • Serveer met pilav rijst en een gemengde sla.